Recensioner/omdömen

Då den här sidan  med "Recensioner/omdömen" ständigt "kapas" och fylls med spam, så måste jag tyvärr ta bort denna möjlighet, men låter tidigare kommentarer stå kvar. Jag hoppas på förståelse för detta.

Louise      2016-07-31

Bästa massage jag varit på !!😀

Patricia      2016-02-24

Helt fantastiskt!
Jag går regelbundet till Pim föra tt hålla mina smärtor under kontroll och samtidigt släppa stressen. Hon är jätte duktigt på hennes jobb. Jag verkligen rekommenderat henne!

Cia       2015-02-11

Åh,måste bara säga att Pims massage är det bästa jag varit på !!!
Så tacksam att du finns här så nära !
Rekommenderas ♡!
Cia

Najad      2015-02-07

Jag har prövad många behandlingsmetoder för min värk, t.e.x zonterapi, akupunktur osteopati, samt medicinering mm, inga av dessa behandlingar har gett acceptabla resultat trots att jag varit på avsevärt många.
Efter första besöket hos Pim så märkte jag att smärtan avtog andra gången ännu bättre resultat.
Jag går nu regelbundet på behandling hos Pim och kan tråna lika mycket som jag kunde i tidigare. ( härligt att känna sig som 25 igen).
Ett stort tack till dig Pim

Axel      2015-02-01

Pim är en mycket kunnig i sin proffesion
Jag hade inte klarat av mina ryggproblem utan hennes kunskaper i anatomin behandling värk.
Jag tränar aktivt besökerer därför Pims Thai massage regelbundet i förebyggande syfte.

Aktiv idrottsutövare.

Familjen Fibert      2014-06-23

Pim tar sitt yrke på största allvar!
Kan på det varmaste rekommendera henne.
Såväl mina ryggsmärtor som muskelsmärtor efter ett träningspass fixar Pim!
Min dotter Jennifer som också är kund hos Pim, tycker Pim är helt fantastisk!

Nöjd kund !      2014-06-03

Pim är en fantastisk thai massös ! Lokalerna är grymt fräscha och omgivningen med Hovås golf bana utanför gör bara det att man blir tillfreds. Viktigt att det är en lugn miljö runt om så man kan koppla av fullt ut. Hon är helt enkelt bäst ! Provat några andra salonger tidigare men dom är inte i närheten av Pims kvalité. Rekommenderar verkligen Pim om man vill ha en riktigt professionell massage utan skamliga erbjudanden som det är på många andra salonger.

GiLa      2014-04-12

Pim är tar ens krämpor seriöst på ett proffesionellt sätt, hon hjälper mig med att lindra smärtan av spinal stenos i ländryggen. Pims Thai samt oljemassage har hjälp mig betydlig bättre än alla napraptot och ostiopat besök jag har gjort.
Proffsig, seriös och vänlig i en lugnt miljö.
Tack Pim

Lelle      2014-04-05

Snygg hemsida...


Dessa recensioner är hämtade från Thaimassageguiden/Göteborg.

10 
Bäst
av Brr-gbg
den 3 March, 2014
Oj, vad bra !
10 
Super bra massage
av Peppe
den 19 February, 2014
Pim kan sin sak
Jätte bra massage
+ för duchen
10 
Helt fantastiskt!
av Biggles
den 18 January, 2014
Pim är fantastiskt duktig och tar sitt arbete på största allvar. Jag har ett diskbråck i nacken som gett mig kraftiga smärtor och domningar i händerna. Efter några behandlingar så är smärtan nästan helt borta och känseln har kommit tillbaka.

Totalupplevelsen är fantastiskt bra, vänligt bemötande och en avkopplande miljö vilket gör att man kan koppla av fullständigt. Som kronan på verket en fantastisk massage anpassad till individen. Behöver jag tillägga att jag kommer att bli en stamkund?
10 
Vänlig och proffsig
av West Coast
den 15 December, 2013
Pims massage är en av de bättre jag upplevt.
Fräsch och trevlig salong, ett glatt och sympatiskt bemötande ( bra engelska, medan Pim kämpar på att lära sig svenska).
Mycket bra massage, professionell och kunnig.
Hit går jag mycket gärna igen
10 
av karin hedberg
den 12 November, 2013
Jag och min man hade en så skön och avkopplande massage på Pim´s salong. Så proffsig och mycket kunnig.
Vi har prövat många salonger och kommer bara att fortsätta hos Pim. Vi vill varmt rekommendera henne.


©  Hovås Massage AB - Säte:Göteborg - 2013